top of page

Pictura pe numere

Vrei să îți dezvolți creativitatea într-un mod plăcut și relaxant? 

S-a dovedit de nenumărate ori că pictura în toate formele ei este o modalitate excelentă de relaxare.

Beneficiile Picturii pe numere:
1. Stimulează ambele emisfere ale creierului - prin logică și creativitate.
2. Sporește capacitatea de concentrare și de atenție. Prin aceasta forma de pictură, creierul tău va putea să se concentreze și să mențină concentrarea pentru perioade din ce în ce mai lungi de timp. Făcând ceva simplu, relaxant te vei trezi că pierzi noțiunea timpului și te vei bucura de acest sentiment de liniște. 
3. Ajută la reducerea stresului, la vindecarea anxietății și a depresiei. Pictura pe numere îi face pe adulți să se simtă mai calmi și chiar mai fericiți. Uneori viața ta poate fi copleșitoare și te simți supra solicitat. De multe ori te îngrijorezi pentru lucruri pe care nici măcar nu le poți controla în acel moment. Pictura pe numere îți va oferi un sentiment de împlinire și îți va ajuta mintea să se relaxeze.
4. Creează o adevărată atmosferă de meditație, introspecție, "terapie prin artă”. Pictura pe numere îți poate oferi o perspectivă mai pozitivă asupra vieții. Când faci ceva care îți place, oricât de nesemnificativ ar părea altor oameni, îți aduce pozitivitate și bucuria de a crea singur o capodopera. Acest sentiment va ajuta la creșterea stimei de sine vei începe să privești latura pozitivă a lucrurilor.
5. Îmbunătățește abilitățile în arta picturii. Pictura pe numere te ajută să îți îmbunătățești coordonarea, crește abilitățile de memorare prin vizualizarea și implementarea conceptelor. Manipularea pensulei permite mobilitatea mâinilor și a degetelor, dezvoltându-ți astfel, dexteritatea. Abilitățile motorii fine sunt abilitățile care implică coordonarea mușchilor mici, cum ar fi cea a degetelor și articulațiilor, de obicei în sincronizare cu ochii. Acești mușchi ajută să îți manifești dexteritatea în sarcinile manuale efectuate în viața de zi cu zi. Procesul picturii în linii fine și cu precizie poate ajuta la coordonarea corectă și rapidă a mâinilor și degetelor.
6. Este perfectă pentru toate vârstele și toate nivelurile.

Tu când începi să te relaxezi prin Pictura pe numere?
Dacă citești aceste rânduri înseamnă că ești pregătit!

Ce model te inspiră azi? 

Pictura pe Numere este o alegere perfectă pentru Tine!

Cu o varietate de stiluri și modele, nu te vei plictisi niciodată.

Fiecare kit include o pânză întinsă pe șasiu, cu o schiță imprimată, împărțită în secțiuni marcate cu numere. Include, de asemenea, cantitatea perfectă de vopsea acrilică, 3 pensule de mărimi diferite și o agățătoare pentru pictura finală.

bottom of page