top of page
Caută

Noua gama de culori ulei fine Oil Lefranc Bourgeois

Actualizată în: 16 oct. 2023Din 1720, Lefranc Bourgeois a fost unul primul brand în domeniul artei, a culorilor, a materialelor și instrumentelor plastice. A dezvoltat si inovat diverse tehnici, materiale, culori și pigmenți. A creat o gamă de produse de calitate superioară, pe care le-a folosit în lucrările sale de artă, de la picturi la sculpturi. Acesta a fost unul dintre primii artiști care a încercat să creeze și să îmbunătățească calitatea materialelor și a instrumentelor folosite, dezvoltând o legătură fascinanta intre artă și tehnologie.Lefranc Bourgeois brand-ul creat de un chimist si un artist, transmis apoi din generatie in generatie, din tata in fiu au definit originile naturale ale pigmenților emblematici care au inspirat artiști de renume ale vremurilor. Artiști legendari precum Millet, Braque, Picasso și Matisse au creionat capodopere unice cu o încredere fără margini în calitatea materiei cromatice. Aceste realizări artistice majore au servit drept inspirație pentru următoarele generații de artiști, care au continuat să exploreze noi tehnici și stiluri.


Astăzi, culorile Lefranc Bourgeois sunt realizate cu o exactitate meticuloasă la standarde extrem de exigente, pregatite pentru a îți oferi o experiență unică plina de inspiratie, în care îți vei crea propriile povești în culori vii și vibrante. Aceste culori excepționale permit să îți manifești creativitatea și să te bucuri de experiență artistică unică.UN STIL NOU

rafinat, elegant si contemporan

LEFRANC BOURGEOIS CULORI ULEI FINE OIL GAMĂ NOUĂ
LEFRANC BOURGEOIS CULORI ULEI FINE OIL GAMĂ NOUĂ

TEXTURA FINĂ DE CALITATE

Ideal pentru artiști pasionați

LEFRANC BOURGEOIS CULORI ULEI FINE OIL TEXTURA FINĂ DE CALITATE
LEFRANC BOURGEOIS CULORI ULEI FINE OIL TEXTURA FINĂ DE CALITATE

GAMA CULORI ULEI FINE OIL LEFRANC BOURGEOIS

LEFRANC BOURGEOIS CULORI ULEI TEXTURA FINA
LEFRANC BOURGEOIS CULORI ULEI TEXTURA FINA

Această vopsea specială este destinată atât pasionaților, cât și celor care au început recent să se familiarizeze cu domeniul artistic. De asemenea, această vopsea este foarte apreciată de către profesioniști, cărora le oferă o calitate remarcabilă pentru schițele lor, bazele de vopsea sau chiar de la primele straturi.


Gama de produse LOUVRE și FINE LEFRANC BOURGEOIS s-au unit pentru a oferi un nou standard în materie de produse pentru artiștii la început de drum, care sunt în căutarea unei noi game care să le răspundă nevoilor. Fiecare culoare din această gamă de produse a fost special creată pentru a oferi artiștilor cea mai bună calitate și durabilitate în timp a lucrării. Pasta și textura produselor oferă o rezistență excelentă, o acoperire optimă și o pigmentare intensă a culorii.

Noua gamă de 48 de culori selectate cu mare grijă oferă o selecție mai concisă și mai diversificată. Aceste culori vor aduce o notă de culoare și bucurie lucrărilor tale. Gamă cu adevărat specială, ce va aduce un plus de stil și caracter oricărui proiect.
PALETA DE CULORI ULEI FINE OIL
.pdf
Descarcă PDF • 346KB

GAMA DE ULEIURI LEFRANC BOURGEOIS


💛 CULORI ULEI

48 de culori în tuburi de 40ml.


💛 ADITIVI

O gamă completă de mediumuri, vernis-uri, uleiuri, terebentină și agenți de uscare pentru pictura în ulei.


💛 PENSULE

Sortiment de pensule din păr de porc, versatile și de calitate premium, cu o atingere fermă și robustă.Comments


bottom of page