top of page
Caută

Culori si Mediumuri acrilice Lefranc Bourgeois

Actualizată în: 15 oct. 2023


Pictura, o minunată călătorie în lumea culorilor transcende viața artistului prin materialele pe care acesta le folosește în a crea adevărate opere de artă.

Fondat în urmă cu 300 de ani, Lefranc Bourgeois a realizat o legătură strânsă între om și pictură.

Căutarea materialelor ideale îl inspiră pe Lefranc Bourgeois să ofere mai mult decât culoare: textura transformată în emoție, unde finețea și eleganța permit artiștilor să îmbogățească felul în care pictează.


LEFRANC BURGEOIS

Eliberează-ți emoțiile


LEFRANC BOURGEOIS

Destine împletite


Transmisă din tată în fiu de mai bine de 300 de ani, pasiunea pentru culori a familiei Lefranc a marcat istoria Artei.


Istoria Lefranc Bourgeois prinde rădăcini în 1720, când, din întâmplare, chimistul Charles Laclef, strămoșul familiei Lefranc, a fost introdus în producția de culori. El devine furnizorul pictorului Chardin care locuia deasupra magazinului familiei. Această colaborare dintre cei doi face parte din dorință profundă de a sprijini artiștii cât mai aproape de nevoile lor.

Compania a continuat să devină una dintre cele mai bune mărci de vânzare de materiale plastice. Lefranc a inventat, definit și împins limitele standardelor de calitate pentru pictura în ulei.


Aproape două secole mai târziu, o altă întâlnire a schimbat viitorul picturii: de data aceasta între Charles Laclef (Lefranc) și Joseph Bourgeois.

Viziunea comună a lui Lefranc și a lui Bourgeois asupra artei și industriei a dus la reunirea celor două companii în 1965, în ceea ce a fost o fuziune a artei și științei în beneficiul fiecărui artist.



CULORI ACRILICE FINE

Culori și aditivi pentru creativitate fără sfârșit

Încă din prima zi, Lefranc Bourgeois a căutat să facă din fiecare culoare mai mult decât o nuanță: un amestec vibrant și profund de textură și emoție. Compania a știut întotdeauna importanța de a aduce culoarea la viață și de a oferi fiecărui artist posibilitatea de a-și transcende emoțiile, arta. De mai bine de 300 de ani, Lefranc Bourgeois continuă să inoveze, pentru a facilita libertatea absolută de exprimare artistică pentru artiștii de pretutindeni.

Pentru a continua să permită fiecărui pictor să îmbunătățească modul în care pictează, compania a dezvoltat o gamă selectă de aditivi pentru acrilice. Precizia acestor aditivi sporește culoarea și îi permite artistului să își dezvolte imaginația fără margini.

Cu ajutorul acestor aditivi, pictorii sunt capabili să transforme fiecare nuanță într-o materie de culoare, printr-o multitudine de efecte, texturi și efecte de lumină și profunzime. Nuanța devine un material versatil, adaptabil si multiform, pigmenții lăsând o amprentă de durată pe fiecare pânză.

Acrilic fin. O culoare acrilică. Un aditiv. Creativitate nesfârșită.

Lefranc Bourgeois culori acrilice fine [PREZENTARE 750ML-CULOAREA ROSIE]
PREZENTARE CULORI ACRILICE MAGENTA 750ML LEFRANC BOURGEOIS

ELIBEREAZĂ-ȚI EMOȚIILE

Pictură acrilică


Numeroasele mișcări artistice, tehnici și maniere de exprimare vizuală mărturisesc bogăția istoriei artei. Vopseaua acrilică este una dintre revoluțiile care a marcat istoria artei moderne: o culoare cu potențial de a crea textură, material și formă. Prin aditivi acest potențial este eliberat pe deplin.

Deoarece pigmenții sunt combinați cu o rășină sintetică, pasta se usucă mai repede și este mai rezistentă la timp. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că toate culorile pot fi amestecate perfect între ele. Acest lucru face ca aceste culori acrilice să fie ușor de utilizat, creând posibilități infinite.

Pentru a răspunde nevoilor artiștilor și tehnicilor acestora, Lefranc Bourgeois a reproiectat și modernizat compoziția formulei sale acrilice. Gama este acum mai precisă în ceea ce privește culoarea și textura, în conformitate cu utilizarea în continuă evoluție a culorii.

Lefranc Bourgeois se angajează să lucreze mână în mână cu specialiști de top în domeniu – inclusiv pictori, profesioniști și oameni de știință – pentru a-și produce vopselele.


Lefranc Bourgeois culori acrilice Fine [CULOAREA ROSU PRIMAR 200ML]
PREZENTARE CULORI ACRILICE ROSU PRIMAR 200ML LEFRANC BOURGEOIS





CULORI ACRILICE FINE

Noua paletă de culori


O gamă mai precisă și mai coerentă de 50 de nuanțe excepționale fabricate în Franța, cu 23 de culori cu un singur pigment pentru o amestecare mai pură și mai eficientă - permițând pictorilor să-și recreeze cu ușurință culorile preferate.


CATALOG GAMA CULORI ACRILICE
.pdf
Descarcă PDF • 1.86MB

NOUA FORMULĂ ACRILICĂ FINĂ

Artă și pictor în perfectă armonie

Scopul lui Lefranc Bourgeois este de a menține o înțelegere profundă a nevoilor și stilurilor pictorilor, iar compania a lucrat îndeaproape cu artiști pasionați și profesioniști pentru a-și adapta gama de culori și pentru a îmbunătăți consistența texturilor.


Textură

Noua formulă acrilică oferă acum fiecărui pictor șansa de a combina tehnica cu plăcerea.

• O textură nouă, mai densă, care păstrează urmele de pensulă.

• O textură mai omogenă între culori facilitează gestualitatea picturii și accentuează precizia mărcilor și nuanțelor.

• Compoziție mai bună a rășinii: uscare mai rapidă și întărire mai bună, cât și o bună rezistență în timp.

Culoare

Noua formulă celebrează frumusețea culorilor.

• Pigmenți de calitate superioară, selectați meticulos de chimiștii Lefranc Bourgeois.

• Pigmentare mai puternică: oferă niveluri mai ridicate de puritate.


CULORI NOI

O gamă mult mai precisă


În această gamă au fost introduse șase culori noi. Dezvoltate pentru a răspunde nevoilor pictorilor și cerințelor picturii moderne, aceste culori aduc o mai mare coerență gamei acrilice Lefranc Bourgeois. Culorile pot fi amestecate între ele, oferind posibilitatea de a crea noi amestecuri, extinzând paleta bogată de nuanțe.


De la stânga la dreapta LIGHT NAPLES YELLOW, REX BLUE , PINK, VERONESE GREEN, PALE VIOLET, INDIAN YELLOW.


Lefranc Bourgeois culori acrilice fine [GAMA DE 6 CULORI NOI ORIGINALE]. De la stânga la dreapta LIGHT NAPLES YELLOW, REX BLUE , PINK, VERONESE GREEN, PALE VIOLET, INDIAN YELLOW.
GAMA DE ȘASE CULORI ORIGINALE LEFRANC BOURGEOIS

ADUCEREA MATERIALULUI LA VIAȚĂ

Aditivii


Combinând chimia cu arta, utilizarea aditivilor este o tehnică complexă care acum a fost simplificată prin inovațiile Lefranc Bourgeois.

Ca parte a unei abordări care se concentrează pe sprijinirea artiștilor, Lefranc Bourgeois a luat decizia de a-și reorganiza gama, astfel încât produsele să fie prezentate mai clar și mai coerent, pentru a oferi o înțelegere mai profundă a modului în care sunt utilizate.

Lucrând îndeaproape cu pictorii, compania și-a rearanjat complet gama de aditivi în funcție de categoria de utilizare, astfel încât acum este posibil să se obțină posibilități creative mai mari, prin efectul texturii sau finisajului.


Lefranc Bourgeois culori acrilice fine [750ML SAHARA YELLOW LANGA ADITIV]
VOPSEA ACRILICA FINA LEFRANC BOURGEOIS 750ML



INTRODUCEREA GAMEI DE ADITIVI ACRILICI FINI

Se lucrează în trei etape


Pentru a permite pictorilor să progreseze pas cu pas, aditivii Lefranc Bourgeois au fost împărțiți în trei categorii:


1. PREGĂTIRE SUPORT PICTURAL

Această primă categorie de grunduri le permite pictorilor să-și înceapă munca prin pregătirea suprafeței picturale.


2. CREARE EFECTE

Această a doua categorie de aditivi le permite pictorilor să creeze mai multe efecte de volum: dense, fine și transparente, mate sau lucioase, creând unicitate din fiecare pictură..


3. PROTECȚIE

Această a treia categorie de aditivi le permite artiștilor să ofere picturii o notă finală prin sigilarea acesteia, cu finisaje care îmbunătățesc opera de artă și o protejează împotriva efectelor timpului.

Lefranc Bourgeois culori acrilice fine [Prezentați trei aditivi, după cum urmează: Medium acrilic fluid de intarziere, mediu acrilic fluid strălucitor pentru  a creea efect de gheata, lac final de protectie strălucitor]
PREZENTARE ADITIVI LEFRANC BOURGEOIS


1. PREGĂTIRE

Pregătiți-vă culoarea, amorsați suprafața picturală.


Un pictor își începe munca prin pregătirea suprafeței picturale.


LIANT DE GEL MULTI-EFECT

Acest liant de gel iconic și unic, semigros, are mai multe efecte. Diluat cu apa, devine un grund fin, cu aceleasi caracteristici ca si gesso, putând fi folosit pentru colaje ușoare. Nediluat, poate fi folosit pentru a crea colaje și poate susține materiale relativ grele. Acest aditiv care nu îngălbenește și este de neșters (impermeabil) permite artiștilor să lipească, să întărească, să sculpteze și să modeleze vopseaua. Este foarte concentrat și, printre alte caracteristici, sporește puterea de acoperire a culorilor acrilice.

Este incolor, cu un finisaj satinat și poate fi amestecat cu orice culoare sau amestec de pigmenți, permițând artiștilor să-și creeze propriile culori.

Textura: gel.

Finish: opac.

Timp mediu de uscare.

Cantitate: 500ml/ 1l.

Lefranc Bourgeois liant acrilic cu gel multiefect
LIANT GEL MULTI-EFECT LEFRANC BOURGEOIS


Lefranc Bourgeois Liant acrilic cu gel multiefect [PREZENTARE PIETRE IN LIANT]
PREZENTARE ADERARE A PIETRELOR LA LIANTUL GEL MULTI- EFECT LEFRANC BOURGEOIS


LEFRANC BOURGEOIS GESSO ALB-WHITE GESSO
LEFRANC BOURGEOIS GESSO BLANC

GESSO ALB - WHITE GESSO


Grund pentru o varietate de suprafețe absorbante de vopsire. Grund perfect opac, mat și care nu îngălbenește. Poate fi colorat cu vopsea acrilică și diluat cu apă. Când este uscat, este rezistent la apă și lumină.

Textura: semi lichid.

Finish: opac.

Timp scurt de uscare.

Cantitate: 500ml/ 1l/ 2.5l.





LEFRANC BOURGEOIS MORTAR DE STRUCTURĂ FINE ART
LEFRANC BOURGEOIS MORTIER DE STRUCTURE BEAUX - ARTS

MORTAR DE STRUCTURĂ FINE ART


Perfect pentru a efectua tehnica impastului cu un cuțit.

Acest aditiv face posibilă crearea de fundaluri semigroase în relief și dă un efect alb-opac după uscare. Poate fi combinat cu geluri pentru mai multă intensitate sau amestecat în culoarea acrilică pentru nenumărate forme creative.

Textura: pastă.

Finish: opac.

Timp mediu de uscare.

Cantitate: 250ml/ 500ml.




LEFRANC BOURGEOIS RETARDER LICHID
LICHID DE ÎNTÂRZIERE LEFRANC BOURGEOIS

RETARDER LICHID - MEDIUM DE ÎNTÂRZIERE


Prelungește timpul de lucru al culorii acrilice, prin creșterea timpului de uscare, și facilitează renașterea tonurilor.


Nu amestecați mai mult de 5% retarder la culoare.


Poate fi folosit pentru a menține culoarea proaspătă mai mult timp pe paletă, astfel încât artiștii să aibă mai mult timp de lucru.


Textura: lichidă.


Finish: mat sau strălucitor.


Timp îndelungat de uscare.


Cantitate: 120ml.







2. CREAȚI EFECTE

Pictura prinde viață


Odată ce artistul și-a pregătit în prima etapă, pânza și culorile începe să creeze prin inspirație.

Aditivii din această a doua categorie permit artiștilor să-și realizeze viziunea prin efecte de textură și culoare.


MEDIUM FLUID MAT sau MEDIUM FLUID MAT LUCIOS

Acest produs crește fluiditatea și transparența vopselei pentru a crea efecte de culoare și glazură cu un finisaj mat sau lucios. Este miscibil cu vopselele acrilice în orice raport.

Textura: lichidă.

Finish: opac sau strălucitor.

Timp mediu de uscare.

Cantitate: 120ml/ 250ml.





GEL DE ÎNCORPORARE A MATERIALULUI MAT sau GEL DE ÎNCORPORARE A MATERIALULUI LUCIOS


Pentru a crea fundaluri în relief ușor, colaje și încorporare, acest gel permite, de asemenea, pictorilor să modeleze culoarea. Crem, neted, translucid și nu îngălbenește, gelul sporește transparența și poate fi combinat în culorile acrilice fără a modifica vâscozitatea.

Textura: gel.

Finish: opac sau strălucitor.

Timp mediu de uscare.

Cantitate: 120ml/ 250ml.

GEL 3D EFECT VOLUM MAT sau GEL 3D EFECT VOLUM LUCIOS

Acest gel de structura face posibilă obținerea de efecte cu densitate semnificativă și cu niveluri ridicate de rigiditate, păstrând în același timp stilul precis al artistului. Poate fi amestecat în culorile acrilice în orice raport fără a le modifica valoarea. Menține reliefuri și vârfuri pe măsură ce se usucă și este disponibil într-un finisaj lucios sau mat.

Textura: gel.

Finish: opac sau strălucitor.

Timp mediu de uscare.

Cantitate: 120ml/ 250ml.



3. PROTEJAȚI

Protejați și păstrați pictura vreme îndelungată


Pentru a oferi fiecărei picturi nota finală și pentru a se asigura că va rezista testului timpului, Lefranc Bourgeois a dezvoltat lacuri cu finisaje mate sau lucioase, pentru a spori și a proteja opera artistului.


LAC LICHID FINAL MAT sau LAC LICHID FINAL LUCIOS

Odată ce pictura este terminată, acest lac permite pictorului să o protejeze de efectele timpului, cu un finisaj mat (respectiv lucios). Aplicare cu pensula.

Textura: lichidă.

Finish: opac sau strălucitor.

Timp mediu de uscare.

Cantitate: 120ml/ 250ml.




EFECTE PENTRU PICTURA ÎN ACRILIC

Aditivii Lefranc Bourgeois au fost folosiți de artiști din trecut și din prezent pentru a oferi lucrărilor lor o notă personală – permițându-le să-și elibereze creativitatea.


Următoarele pagini ale acestui ghid, care sunt prezentate ca rețete, explică cum se pot obține principalele efecte ale picturii acrilice cu produsele Lefranc Bourgeois, dând frâu liber creativității fiecărui artist.


PREGĂTIȚI-VĂ PÂNZA


Liantul unic cu gel multiefect de la Lefranc Bourgeois permite fiecărui pictor să dea pânzei sale un aspect diferit, creând suprafețe texturate unice prin colaj, modelare sculptată sau elemente textile care sunt întărite și integrate în culoare.


Pentru aceste trei tehnici, veți avea nevoie de:

1 culoare acrilică Lefranc Bourgeois.

1 liant gel multiefect.

1 cuțit de pictură N°7.

1 pânză pe șasiu.


Tehnică:

Lefranc Bourgeois - Liant unic cu gel multiefect

Pentru lipirea și încorporarea greutăților mari, cum ar fi pietrele pe sau în culoare, amestecați 2/3 de gel cu 1/3 de culoare. Puneți materialul în acest amestec.

Timp de uscare: 1 zi.

Pentru materialele de întărire care sunt în mod natural moi (textile, hârtie etc.), înmuiați materialul cu o cantitate generoasă de liant gel multiefect pe ambele părți.

Odată întărit, se aplică pe pânză, cu o aplicare proaspătă de culoare și gel liant multiefect, creând în același timp forma dorită.

Timp de uscare: 2 zile.


Pentru crearea structurilor în volume colorate pe o suprafață netedă sau înalt relief, amestecați 1/3 de culoare cu 2/3 de gel. Combinați întotdeauna cu pulbere de marmură, gips turnat, mortar de ipsos sau rumeguș, în funcție de densitatea dorită. Se amestecă bine pentru a obține o masă densă pentru modelare. Odată uscat, îl poți sculpta sau șlefui, cu un finisaj mat sau opac. Timp de uscare: 2-5 zile.


PICTURA IMPASTO




Pentru pictura impasto, veți avea nevoie de:

1 Lefranc Bourgeois culoare acrilică.

1 mortar cu structură de artă.

1 cuțit de pictură N°7.

1 pânză montată.


Tehnică:

Lefranc Bourgeois - Tehnica picturii Impasto
TEHNICA IMPASTO

Amestecați 1/3 de culoare (care se va deschide ușor pe măsură ce se usucă) cu 2/3 de mortar cu structură artistică. Aceasta va forma o textură care este mai rigidă decât un gel și va oferi un finisaj opac, mat după uscare.

Aplicați amestecul pe suprafața picturii pentru a realiza linii în relief.

Din cuțit se pot forma diferite variante.

Puteți combina cu un gel pentru a crea mai mult volum.

Adăugați 1/3 de gel în amestec pentru a evita crăpăturile pentru aplicații mai mari de 5 mm.

Timp de uscare: 1-2 zile în funcție de volum.


GLASIURI


Pentru a crea glasiuri veți avea nevoie de:

1 Culoare acrilică Lefranc Bourgeois.

1 mediu fluid transparent lucios.

1 perie plată sintetică N°12 cu mâner scurt (pentru suprafețe mari) sau 1 perie Spalter cu mâner scurt N°50 (pentru suprafețe medii) sau 1 perie plată N°12 cu mâner lung.

1 pânză.




Lefranc Bourgeois - tehnica Glazare
TEHNICA GLAZARE

Tehnică:

Se amestecă 1/3 de culoare cu 2/3 de mediu fluid, fără a dilua culoarea cu apă.


Răspândește o cantitate mare de amestec de mărimea unui bob de mazăre peste pânză cu o mișcare rapidă de la stânga la dreapta, formând o figură de opt cu o perie.


Faceți acest lucru cu mișcări uniforme și dintr-o singură mișcare, până când se obține o peliculă netedă și subțire.


Timp de uscare: 1 zi.



CREAREA DE EFECT MAT


Pentru a crea efecte mate, veți avea nevoie de:

1 Culoare acrilică Lefranc Bourgeois

1 mediu fluid mat translucid

1 perie plată sintetică N°12 cu mâner scurt (pentru suprafețe mari) sau 1 perie Spalter cu mâner scurt N°50 (pentru suprafețe medii) sau 1 perie plată N°12 cu mâner lung

1 pânză.



LEFRANC BOURGEOIS- TEHNICA CREĂRII EFECT MAT
TEHNICA CREĂRII EFECT MAT


Tehnică:


Amestecați 1/3 de culoare cu 2/3 de mediu fluid până când obțineți o culoare decolorată, deschisă și transparentă.


Răspândește o cantitate mare de amestec de mărimea unui bob de mazăre peste pânză cu o mișcare rapidă de la stânga la dreapta, formând o figură de opt cu o perie.

Aplicați culoarea în acest fel până când se obține o peliculă netedă și subțire.


Timp de uscare: 1 zi.




CREAREA EFECTELOR CU TEXTURA STRĂLUCITOARE

Efectul de textura cu un finisaj lucios confera volum si densitate culorii. Poate fi folosit pentru a construi o textură rigidă de până la 1,5 cm, care își păstrează forma.


Pentru a crea texturi lucioase, veți avea nevoie de:

1 Culoare acrilică Lefranc Bourgeois.

1 gel 3D lucios transparent cu efect de volum 1 cuțit de vopsit N°7.

1 pânză.


LEFRANC BOURGEOIS - CREAREA EFECTELOR CU TEXTURA STRĂLUCITOARE
TEHNICA CREĂRII EFECTELOR CU TEXTURA STRĂLUCITOARE

Tehnică:


Amestecați 1/3 de culoare cu 2/3 de gel cu efect de volum dens și lucios, suprapunând ton pe ton pentru a crea o masă texturată puternică.


Folosiți cuțitul de pictură pentru a modela culoarea pentru a da crește/caneluri/crește de volum mare.


Acest lucru va scoate în evidență finisajul lucios al materialului.


Timp de uscare: 2-4 zile.



CREAREA EFECTELOR DE TEXTURĂ MATĂ



Efectul de textură cu un finisaj mat conferă volum și densitate culorii. Poate fi folosit pentru a construi o textură rigidă de până la 1,5 cm, care își păstrează forma.

Pentru a crea texturi mate, veți avea nevoie de:

1 culoare acrilică Lefranc Bourgeois 1 gel 3D cu efect de volum mat.

1 cuțit de pictură N°7.

1 pânză.



Lefranc Bourgeois - creeare efectelor de textura mata
TEHNICA CREĂRII EFECTELOR CU TEXTURA MATĂ

Tehnică:


Amestecați 1/3 de culoare cu 2/3 de gel cu efect de volum dens și mat, prin juxtapunere ton pe ton pentru a crea o masă texturată puternică.


Folosiți cuțitul de pictură pentru a modela culoarea și pentru a reda volum.

Acest lucru va scoate în evidență finisajul mat al materialului.


Timp de uscare: 2-4 zile.



CREAREA EFECTELOR STRĂLUCITOARE CU INCLUDERE DE MATERIALE ÎN COMPOZIȚIE


Această rețetă este pentru a crea colaje pe pânză, păstrând în același t


imp strălucirea și transparența culorilor acrilice.


Pentru a crea un colaj lucios, veți avea nevoie de:

1 culoare acrilică Lefranc Bourgeois 1 gel de încorporare a materialului lucios transparent.

1 cuțit de pictură N° 5.

Pietricele mici, dimensiune: 2 sau 3mm.

1 pânză.


Lefranc Bourgeois - crearea efectelor strălucitoare de includere de materiale în compoziție
TEHNICA CREĂRII EFECTELOR STRĂLUCITOARE CU INCLUDERE DE MATERIALE ÎN COMPOZIȚIE

Tehnică:

Se amestecă 1/3 culoare cu 2/3 gel, amestecând cu un cuțit.

Acest gel transparent, lucios va păstra vivacitatea culorii.

Aplicați amestecul la atingere cu un cuțit N° 5, suprapunând mișcările cuțitului de pictură.

În timpul aplicării, reîncărcați aplicatorul cu generozitate și des.

La sfârșit, adăugați nisipul și lăsați să se lipească cu amestecul cu grosimea de 3 mm.


Timp de uscare: 3 zile.



CREAREA EFECTELOR MATE CU INCLUDERE DE MATERIALE ÎN COMPOZIȚIE


Acest efect permite artiștilor să creeze colaje pe pânză, menținând în același timp matifierea culorii și crescând ușor volumul materialului.


Pentru a crea un colaj mat, veți avea nevoie de:

1 culoare acrilică Lefranc Bourgeois.

1 gel de încorporare material mat.

1 cuțit de vopsit N° 5.

Pietricele mici, dimensiune: 2 sau 3mm.

1 pânză.


LEFRANC BOURGEOIS - CREAREA EFECTELOR MATE CU INCLUDERE DE MATERIALE ÎN COMPOZIȚIE
TEHNICA CREĂRII EFECTELOR MATE CU INCLUDERE DE MATERIALE ÎN COMPOZIȚIE

Tehnică:


Amestecați 1/3 de culoare cu 2/3 de gel de încorporare a materialului, amestecând ferm cele 2 paste cu un cuțit de pictură. Aplicați amestecul puțin câte puțin pe pânză cu un cuțit de pictură, suprapunând mișcările cuțitului.

În timpul aplicării, reîncărcați aplicatorul cu generozitate și des.


La sfârșit, adăugați nisipul și lăsați să se lipească cu amestecul cu o grosime de

3 mm.


Timp de uscare: 3 zile.



NOUA GAMĂ DE PRODUSE LEFRANC BOURGEOIS


Lefranc Bourgeois oferă o gamă cuprinzătoare de culori și aditivi, precum și accesorii pentru toate tipurile de pictură - permițând artiștilor să-și dea frâu liber creativității și să fie una cu materialele și munca lor.


De asemenea, este disponibilă o nouă gamă de pensule sintetice și flexibile.





Noi blocuri de hârtie acrilică au fost dezvoltate special pentru pictura în culori acrilice.

Hârtia este 100% fără acid, ceea ce asigura stabilitate și rezistență la deteriorare în timp.

O altă caracteristică a acestei hârtii este dimensionarea suprafeței și a masei, ceea ce face culorile mai strălucitoare.

Este în relief (texturată) pentru a crea o suprafață asemănătoare pânzei.

Fiecare bloc de hârtie gumată conține 15 coli de 300 gr/m2.

Disponibil în A3, A4 și 41 x 51cm.




Sunt disponibile și seturi practice de culori, care pot fi cadoul perfect pentru fiecare artist.

NOUA GAMA DE PRODUSE LEFRANC BOURGEOIS
NOUA GAMA DE PRODUSE LEFRANC BOURGEOIS






Lefranc Bourgeois culori acrilice fine [SUGESTIE PREZENTARE CROSS SELL]
PREZENTARE CULORI ACRILICE FINE LEFRANC BOURGEOIS

O CULOARE - UN ADITIV - CREATIVITATE FĂRĂ SFÂRȘIT


💙


Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page